Náruživý hráč (1): Lei Shen dokázal vykadit 5x za 15 minut!

Kdo to je sakra Lei Shen? Milí hráči - WoWkaři z dob Vanilly a TBC, budete pěkně čumět. Datadisk World of Warcraft: Mists of Pandaria je ještě horším datadiskem než byl Wrath of the Lich King! Setkáte se s opilou a ospalou pandou, socialistickým rájem pro zemědělství a krásným tancem. Podíváme-li se na Pandarijsou mapu, uvidíme stupidně velikého blinkajícího komára, který se regeneruje a dokonce sere bombardující hovna. Co to je?

Objevíte nový svět Panderie. Myslíte si, že půjdete k vendorum a koupíte si master lincenci na lítání po Pandarii? Tak na to zapomeňte. Blizzard ví moc dobře, že se každý hráč vykašle na krajinu. Proto jsme byli donuceni expandovat na 90. level. Levelování na devadesátku jsem dělal půl roku. Dlouhé toulky po Pandarii mi nevyhovovaly. Jsou tam velké hory, kde když opička hodí banány tak spadnete šupem dolů - je po vás. Budete chodit klidně i na 10x vyšší hory. To je stupidní! Po tomhle si troufám na Mount Everest. Kvůli tomuhle jsem si dal pauzu a vrátil se k milovaným datadiskům Wrath of the Lich King a Cataclysm. Zpátky jsem se vrátil a v červnu (nepočítám-li výjimku v březnu kvůli týdenní akci, kde jsem se mohl přihlásit bez placení s dobíjecí kartou). Abych řekl pravdu, dungeny v Mists of Pandaria už není co kdysi. Uvidíte skákající pandu, pěti minutové kecání typu jak jsem silný, jsem master Čičan-Go a bůh ví co... Můžete si mezitím skočit třeba na záchod. Nebyl jediný dungeon, který by se mi tam líbil.

Těšil jsem se na Raid Finder (LFR), na více zábavy a nové příběhy. Nakonec kámoš z dob Vanilla, TBC a Cataclysm, Filip, měl pravdu. Je to čím dál horší a horší. Raid Finder je jednou tak jednodušší (snížení pár procenta života u velkého bosse) hádky o tanky, jeden z Outlandu řve jak pavián, druhý je nováček. Hádají se asi minutu a hned chtějí kickovat. Prostě jsem napsal: LOL, Outland are noob! Hráči Outlandi se mi diví a odpoví: WTF? LOL? Žádné nervou, prostě se 25 hráčů nacpe najednoho bosse a taktika je tatam. Nejenom, že jsou horší hráči, ale i mapa je na nic. Půl hodinové lítání po Mogu, Zandalari a ke konci únavný boss Lei Shen. Lei Shen dokázal vysrat hovna líp než my nebo Chuck Norris.

Lei Shen by měl být zapsán do Guinnessovy kniha světových rekordů.

Moje hodnocení: Kvalita Blizzardu šla rapidně dolů. Já se aninedivím, Blizzard se trochu zbláznil, protože každý půlrok ztrácí až 4 miliony hráčů. A ztrácet bude ještě víc. Za dob Cataclysm měl přes 12 milionů, teď to je něco přes polovinu, něco nad 7 milionu. Ale dobře jim tak. Blizzarde, Blizzarde, zavedete Free2Play a World of WarCraft nebude hrát nikdo!

1/5 - Nic moc, slabota! Kupovat datadisk Mists of Pandaria nemá absolutně žádný smysl, jděte ven a zahrajte si s kamarády třeba badminton.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Watch_Dogs: Jak se stát hackerem

Jedno vanilkové, prosím. Aneb pohled do historie World of WarCraft.

Recenze konzole Xbox One S

Deník hráče World of Warcraft (1)

Jak jsem dostal přístup do bety WoW: Warlords of Draenor...